Complete trainingsruimte van bijna 28 m2

Als personal trainer heb je niet altijd de faciliteiten bij de hand om je work-out te kunnen geven. Ook kunnen de omstandigheden buiten zo bar en boos zijn, dat wilt uitwijken naar binnen. De trainingsruimte van ZZP Point is volledig ingericht om in alle rust hard te werken aan fysieke kracht en belastbaarheid. Je kan gratis gebruik maken van verschillende materialen als kettlebells, roeiapparaat, ringen, sportbank en oefenmat. Ook staat er een bureau met twee stoelen.

Trainingsruimte huren in Amersfoort

Ideale ruimte voor personal trainers en sporters

De trainingsruimte is er natuurlijk niet alleen voor trainers en coaches met hun cliënten. Ook als individuele sporter kan je van de trainingsfaciliteiten gebruik maken om te werken aan je fysieke conditie. De ruime openingstijden van ZZP Point bieden je optimale flexibiliteit om samen of individueel aan het werk te gaan in een stimulerende omgeving.

Flexibel huren onder gunstige voorwaarden

Net als de andere ruimten van ZZP Point Amersfoort is ook de trainingsruimte voor leden per uur te huren. De ruimte kan in de online agenda worden gereserveerd en tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Afspraak maken

Afspraak maken

Wij vertellen u graag alles over onze flexibele werkplekken. Maak een afspraak om kennis te maken en de ruimtes te bezichtigen!