Aangename gespreksruimte van ruim 18 m2

De gespreksruimte van ZZP Point is gesitueerd in de hoek van de etage en heeft door de lichtinval en het aflopende plafond een aangename sfeer. Als professional kan je kiezen om gebruik te maken van de hoge tafel met stoelen of de meer intieme lage zithoek. Doordat de ruimte volledig is gestoffeerd met vloerbedekking en gordijnen en is voorzien van groene planten, voel je je er meteen op je gemak.

Gespreksruimte huren in Amersfoort

Ontspannen ruimte voor coaches en therapeuten

Deze gespreksruimte is een mooie plek voor bijvoorbeeld diëtisten, loopbaancoaches, mediators en andere coaches en therapeuten. ZZP Point is goed bereikbaar en biedt alle voorzieningen die je als professional aan je cliënten wilt bieden, inclusief koffie en thee. De aanwezigheid van de openbare ontvangstruimte maakt het mogelijk om iemand op een prettige wijze even buiten de sessie om te laten wachten. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn bij mediation of voor ouders die hun kind hebben gebracht.

Flexibel huren onder gunstige voorwaarden

Net als de andere ruimten van ZZP Point Amersfoort is ook de gespreksruimte voor leden per uur te huren. De ruimte kan in de online agenda worden gereserveerd en tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Afspraak maken

Afspraak maken

Wij vertellen u graag alles over onze flexibele werkplekken. Maak een afspraak om kennis te maken en de ruimtes te bezichtigen!