Warme behandelruimte van ruim 17m2 met tafel

Onze behandelruimte is ingericht voor elk type lichaamswerk. De professionele allround behandeltafel is elektronisch in hoogte verstelbaar, waardoor je als therapeut altijd ergonomisch verantwoord kan werken. Zelf kan je gebruik maken van de massagekruk op wielen met rugleuning. In de kast staat massageolie en liggen er handdoeken. Ook staat er een bureau met twee stoelen voor administratieve werkzaamheden of een gesprek met de cliënt.

Behandelruimte huren in Amersfoort

Ideale ruimte voor fysiotherapeuten, masseurs en ander lichaamswerk

ZZP Point wil het voor jou als professional mogelijk maken om voor enkele uren per week of per maand een compleet ingerichte behandelruimte ter beschikking te hebben. Misschien omdat het niet altijd aan huis kan of omdat je enkele cliënten hebt die in Amersfoort of omgeving wonen. Je cliënten kunnen voor de deur parkeren. Wel moeten ze in staat zijn om de trap te gebruiken. Het gebouw heeft namelijk geen liftvoorziening.

Behandelruimte huren in Amersfoort

Flexibel huren onder gunstige voorwaarden

Net als de andere ruimten van ZZP Point Amersfoort is ook de behandelruimte voor leden per uur te huren. De ruimte kan in de online agenda worden gereserveerd en tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Afspraak maken

Afspraak maken

Wij vertellen u graag alles over onze flexibele werkplekken. Maak een afspraak om kennis te maken en de ruimtes te bezichtigen!