Compleet ingerichte werkruimte met alle faciliteiten

Als zelfstandig professional wil je kunnen werken in een aangename omgeving, met alle voorzieningen en waar je cliënten zich snel op hun gemak voelen. Maar wat doe je als je die ruimte niet hebt? Dan maak je gebruik van de gemakken die ZZP Point je biedt. Want ZZP Point biedt compleet ingerichte werkruimten en daarnaast alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals koffie, thee, sanitair en gratis Wi-Fi.

Werkruimte huren in Amersfoort

Comfortabele ontvangstruimte voor u en uw cliënten

De algemene ruimte ligt centraal op de tweede etage en bestaat uit een compleet ingerichte keuken, een ontvangst- en wachtruimte met een eettafel en stoelen en gescheiden sanitair. In de keuken zijn voorzieningen voor koffie en thee, waar u en uw cliënten vrij gebruik van kunnen maken. De werkruimten zijn vanuit de algemene ruimte alleen toegankelijk met de persoonlijke entry-key.

Werkruimte huren in Amersfoort

Flexibel huren onder gunstige voorwaarden

ZZP Point Amersfoort ligt vlakbij de A1 in Amersfoort Noord. Het pand beschikt over vrij toegankelijke parkeerplaatsen. Als lid van ZZP Point kan je elke ruimte reserveren en huren per uur. Flexibeler kan het niet!

Afspraak maken

Afspraak maken

Wij vertellen u graag alles over onze flexibele werkplekken. Maak een afspraak om kennis te maken en de ruimtes te bezichtigen!