Flexplek te huur in Amersfoort

Steeds meer professionals maken gebruik van flexibele oplossingen voor hun werkruimte. ZZP Amersfoort speelt op die behoefte in door verschillende compleet ingerichte ruimten aan te bieden op flexibele basis. Je vindt hier een flexplek die je naar behoefte kunt reserveren en waar je op een aangename en veilig manier gebruik van kan maken. Nergens in Amersfoort kan je zoveel verschillende ruimtes huren met één abonnement.

Flexplek voor trainers, coaches, behandelaars en therapeuten

Er zijn vier verschillende ruimten ingericht, die allemaal toegang hebben tot een centrale wachtruimte met een keuken. Een gespreksruimte die bijvoorbeeld door coaches, mediators en therapeuten kan worden gebruikt. Een trainingsruimte, waar personal trainers en fysiotherapeuten met hun cliënten aan de slag kunnen. Een behandelruimte compleet met behandeltafel voor o.a. masseurs, osteopaten en therapeuten met lichaamswerk. En er is een groepsruimte, geschikt voor ongeveer 10 personen, waar groepslessen of workshops in yoga, dans, gym, kleinkunst kunnen worden gegeven.

Uniek verhuurconcept in Amersfoort

Je krijgt bij ZZP Point Amersfoort toegang tot een mooie, representatieve locatie, waar je voor de deur kan parkeren. Er is koffie, thee en gratis Wi-Fi beschikbaar. Alle ruimten zijn voor leden per uur te huur. De ruimte reserveer je in een online agenda en kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. De gereserveerde ruimte is binnen je tijdvak alleen toegankelijk met jouw unieke codesleutel. Dat geeft een veilig gevoel. Het concept is op basis van een 0-uren contract. Dat maakt het lekker flexibel. Je krijgt maandelijks een overzicht in de vorm van een factuur.

Waarom een flexplek?

Het huren van een flexplek biedt veel voordelen. Zo houd je de vaste kosten beperkt, heb je geen zorgen over schoonmaak en onderhoud en betaal je alleen als je ook daadwerkelijk een ruimte nodig hebt. Ook zijn de flexplekken ideaal voor professionals die af en toe in Amersfoort een afspraak hebben. Mensen die normaal vanuit huis werken, maar soms behoefte hebben aan een externe werkplek, kunnen ook prima terecht bij ZZP Point Amersfoort.

Meer weten? Kijk dan hier of bel meteen 033 2100 102.

Afspraak maken

Afspraak maken

Wij vertellen u graag alles over onze flexibele werkplekken. Maak een afspraak om kennis te maken en de ruimtes te bezichtigen!