Praktijkruimte te huur in Amersfoort

Als je als professional af en toe gebruik wenst te maken van een praktijkruimte, dan is ZZP Point Amersfoort een ideaal adres voor jou. Hier vind je compleet ingerichte werkkamers te huur die je zo vaak als je wil kan gebruiken. Op een centrale locatie in Amersfoort, vlakbij de A1 en A28, heb je de keus uit verschillende ruimten, die allemaal compleet zijn ingericht. Klaar voor gebruik, dus. Daarnaast is er een representatieve ontvangstruimte, die ook als wachtkamer wordt gebruikt.

Praktijkruimte voor behandelaars, coaches, trainers en therapeuten

Er zijn vier verschillende praktijkruimten ingericht, die allemaal toegang hebben tot de centrale ontvangstruimte, waarin ook een keukenblok is opgenomen. Er is een trainingsruimte, waar bijvoorbeeld personal trainers en fysiotherapeuten met hun cliënten aan de slag kunnen. De behandelruimte is compleet ingericht met een behandeltafel voor o.a. masseurs, osteopaten en therapeuten met lichaamswerk. Er is ook een gespreksruimte die bijvoorbeeld door coaches, mediators en therapeuten kan worden gebruikt. En er is een grotere ruimte, geschikt voor ongeveer 10 personen, waar groepslessen of workshops in dans, gym, yoga of kleinkunst kunnen worden gegeven. Deze ruimte is voorzien van een spiegelwand en heeft een audiosysteem.

Bijzonder verhuurconcept in Amersfoort

Bij ZZP Point Amersfoort kan je gewoon voor de deur kan parkeren. Er is koffie, thee en gratis Wi-Fi beschikbaar. Als je lid bent, kan je simpelweg online elke ruimte per uur reserveren. En ook kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Als lid heb je een unieke codesleutel, waarmee je exclusief toegang krijgt tot de gereserveerde praktijkruimte. Tijdens je werk kan je dus niet worden gestoord. Het concept is gebaseerd op optimale flexibiliteit en keuzevrijheid. Je betaalt elke maand je abonnement en daarnaast alleen de uren die je hebt gereserveerd.

Waarom een flexibele praktijkruimte?

Het af en toe huren van een praktijkruimte biedt tal van voordelen. Zo betaal je alleen voor de uren dat je een ruimte ook echt nodig hebt. Het biedt je maximale flexibiliteit. Je kan de huur aanpassen aan de wens van je klanten en je eigen agenda. De verschillende ruimten zien er altijd spik en span uit, zonder dat jij je hoeft bezig te houden met schoonmaak of onderhoud. Het is ook ideaal voor mensen die wel zelf een praktijk hebben, maar daar af en toe of tijdelijk geen gebruik van kunnen maken. Of voor professionals die een aantal klanten in de regio Amersfoort hebben en zo hun diensten dichtbij kunnen aanbieden.

Meer weten? Kijk dan hier of bel meteen 033 2100 102.

Afspraak maken

Afspraak maken

Wij vertellen u graag alles over onze flexibele werkplekken. Maak een afspraak om kennis te maken en de ruimtes te bezichtigen!