Hoe werkt flexibel huren bij ZZP Point?

Als zelfstandig professional wil je flexibel kunnen werken, maar wel in een verzorgde en veilige omgeving voor jezelf en je relaties. Bij ZZP Point hebben we er lang over nagedacht hoe we dat op de beste manier kunnen aanbieden. Omwille van de veiligheid werken we met een lidmaatschap, dat je voor minimaal drie maanden aangaat. Zodoende weten we altijd wie er van de ruimten gebruik maakt. Omwille van de flexibiliteit heb je geen minimale huur of uren die moet afnemen. Je hebt een ‘0-uren lidmaatschap’.

Het lidmaatschap in de praktijk

Nadat je bent geregistreerd bij ZZP Point, ontvang je een unieke entry-key die is gekoppeld aan jouw werkruimte. Via de online agenda reserveer je de ruimte wanneer je deze nodig hebt en op die momenten geeft jouw entry-key je exclusief toegang tot deze ruimte. De ontvangstruimte is vrij toegankelijk voor iedereen die wordt binnengelaten. Alle bewegingen in de algemene ruimten worden met camera’s bewaakt en geregistreerd, waardoor je gegarandeerd veilig kan werken.

Huurkosten altijd onder controle

Aan het eind van de maand ontvang je een factuur, waarin je lidmaatschap en de uren die je hebt gebruikt, in rekening worden gebracht. Deze kan je zelf controleren in je online account. Handig voor het doorbelasten naar je cliënten en voor je eigen administratie.

Afspraak maken

Afspraak maken

Wij vertellen u graag alles over onze flexibele werkplekken. Maak een afspraak om kennis te maken en de ruimtes te bezichtigen!